Betonpoeren zijn een essentieel fundament onder ieder bouwwerk rondom het huis. Wil je voor een schutting nog wel eens metalen poeren gebruiken; dit gaat niet op voor grotere constructies. Zwaardere bouwwerken, zoals garagepoorten, maar ook terrasoverkappingen hebben een stevig fundament nodig; een verankering in de grond. Poeren van beton bieden deze steun.

Handig, de verstelbare betonpoer

Allereerst zal de ondergrond bouwrijp moeten worden gemaakt. Bij nieuwbouwwoningen meestal geen enkel punt; de grond is hier immers al relatief recent geëgaliseerd. Rondom echt oudere woningen, kan de omringende grond soms obstakels bieden (zoals dikke verscholen boomwortels, maar ook oud puin); het is dan lang niet zo gemakkelijk om een stevig fundament neer te zetten, zonder de tussenkomst van een bouwbedrijf. Verstelbare betonpoeren bieden uitkomst in dat geval; daar waar nodig kan de betreffende betonpoer hoger of lager afgesteld worden, zodat het bouwwerk geheel waterpas geplaatst kan worden op het fundament.

Betonpoeren kopen? Ga naar de website van het bedrijf Prefabbetonpoeren.nl – leverancier met eigen voorraden, zodat de gewenste betonpoer altijd met zekerheid geleverd kan worden; wat ook geldt voor grote aantallen!